40 m2 for walls Betonvloer - Betonstuc - Microbeton - Beton cire

Nieuw product

Betonvloer - Betonstuc - Microcement - Beton cire Compleet pakket om 40 vierkante meter oppervlakte met microcement te bedekken, voor muren, met twee lagen microcementbasis, plus 2 lagen fijn microcement, afdichtingsmiddelen, primers, applicatie-instructies 
Totaal nettogewicht (180 kg.)

Meer details

696,96 €

Meer informatie

Sættet består af:

30 KG fin (betongulv - betongulve - microcement)
Det er en finkornet mikrocement, hvor de to sidste farvede frakker påføres, og vil give det endelige udseende, før tætningslakkerne påføres. Det påføres med en murske.

80 KG base (betongulv - betongulve - microcement)
Det er en grovkornet mikrocement, der tjener som basis og regulering af overfladen. Det påføres derefter på vedhæftningspromotoren (bindingsbro) og glasfibernet. To lag påføres og kan farves. Det påføres med en murske.

40 LT. Harpiks komponent B i (betongulv - betongulve - microcement)
Det er en harpiks, der bruges til at blande med mikrocementet (base eller fint) og giver den ideelle cremede struktur til at anvende den med en murske. Kan farves.

Flydende pigmenter
Dosis af den farve, der er valgt i vores farvekort, til farve 5/10 LT af harpikskomponent B i mikrocementet. Når harpiksen er farvet, giver den farve til basen eller fin(betongulv - betongulve - microcement)

4 LT-adhæsionspromotor
Det er en enkeltkomponentvæske, der tjener som en bindingsbro, det vil sige en binding mellem overfladen og materialet. Det påføres sammen med glasfibernet, og rullen bruges til at påføre det. Tørretid ca. 20 minutter afhængig af den omgivende fugtighed. Forbrug 1 LT / 10 m2 (2 lag)

4 LT for første fyldstof
Det er en monokomponent akryl og vandafvisende tætning, som tidligere er påført på polyurethanlaker. To lag påføres. Tørretid ca. 90 minutter afhængig af den omgivende fugtighed. Forbrug 1 LT / 10 m2 (2 lag)

4 LT af polyurethan-lakkforsegler;
To-komponent polyurethan-lak. To lag påføres med en rulle. Det består af 3 versioner: Glans, Satin eller Mat. Forbrug 1 LT / 10 m2 (2 lag)

40 m2 glasfibernet;
Armeringsnet, der tjener til at forhindre revner og arbejde i samme tykkelse. Det påføres sammen med vedhæftningspromotoren.

PDF-applikationsmanual.

Accessoires