Kit Beton Cirè Mikrozement 150 qm für Boden

Neuer Artikel

Das Kit besteht aus: 30kg Haftvermittler 2C; 150m2 Glasfasergewebe; 300 KG Mikrozement für die ersten 2 Schichten; 120 KG Mikrozement für 2 letzte Schichten; 150 l Harz der Komponente B; 15 Farbpigment; 15 L Grundierungsversiegelung ; 22,5 L 2K-Polyurethan-Dichtstoff und Anwendungshandbuch

Gesamtnettogewicht (700 kg)

Um ein vergrößertes Bild der Farben zu sehen, klicken Sie HIER

Mehr Infos

3 111,15 €

-20%

Vorher 3 888,94 €

Mehr Infos

Sættet består af:

120 KG fin mikrocement; betongulv - microcement
Den fine mikrocement, hvor de to sidste farvede frakker påføres, og vil give det endelige udseende, før påføring af tætningslakker. Det påføres med en murske.

300 KG mikrocementbase;
Det er en grovkornet mikrocement, der tjener som basis og regulering af overfladen. Det påføres efter vedhæftningspromotoren (bindingsbro) og glasfibernet. To lag påføres og kan farves. Det påføres med en murske.

150 LT. Harpiks komponent B i mikrocementet  betongulv - microcement
Det er en harpiks, der bruges til at blande med mikrocementet (base eller fint) og giver den ideelle cremede struktur til at anvende den med en murske. Kan farves.

Pigmenter
Dosis af den farve, der er valgt i vores farvekort, til farve 10 LT af harpikskomponent B i mikrocementet. Når harpiksen er farvet, giver den farve til basen eller fin mikrocement.betongulv - microcement

32 LT af Epoxyadhæsionspromotor;
Det er en epoxyprimer, der fungerer som en bindingsbro, det vil sige en binding mellem overfladen og materialet. Det påføres sammen med glasfibernet, og rullen bruges til at påføre det. Tørretid 12 timer afhængig af den omgivende luftfugtighed. Forbrug 0,200 gram LT / 1 m2 (1 lag)

15 LT af Sealer første fyldstof;
Det er et enkeltkomponent akryl- og vandtætningsmasse, der tidligere er påført på polyurethan-lak. To lag påføres. Tørretid ca. 90 minutter afhængig af den omgivende fugtighed. Forbrug 1 LT / 10 m2 (2 lag)

22.5 LT af tætningsmasse To-komponent polyurethan-lak;
Bi-komponent polyurethan-lak. To lag påføres med en rulle. Det består af 3 versioner: Glans, Satin eller Mat. Forbrug 140 gram / 1 m2 (2 lag)

150 m2 glasfibernet;
Armeringsnet, der tjener til at forhindre revner og arbejde i samme tykkelse. Det påføres sammen med vedhæftningspromotoren.

PDF-applikationsmanual.

Zubehör